GEO Professionals Nederland - Over Ons

GEO Professionals Nederland is een pragmatisch innovatief bedrijf gericht op de verkoop en ondersteuning van op satellietnavigatie gebaseerde producten voor professionele toepassingen en het geven van professioneel advies op het gebied van Geo-informatie in het bijzonder Global Navigation Satellite Systems.

GEO Professionals Nederland voorziet in de vraag naar het nauwkeurig en snel inmeten en uitzetten op basis van Global Navigation Satellite Systems. Daarnaast voorziet GEO Professionals Nederland in de behoefde naar service, advies, begeleiding en training op het gebied van het gebruik van Global Navigation Satellite Systems van op Geo-informatie gerelateerde bedrijven.

GEO Professionals Nederland gelooft in een uitgebalanceerd evenwicht tussen technische mogelijkheden en een eerlijke prijs waarmee de toegankelijkheid van GNSS voor alle werkzame bedrijven in de Geo-informatiesector laagdrempelig wordt.

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van service, training en verkoop van GPS systemen, daarbij praktische landmeetkundige, maritieme en Mobiel GIS werkervaring wil GEO Professionals Nederland uw graag van dienst zijn.

Lees ook:
Referenties
Contactformulier